Een perfecte outfit met een wit T-shirtje als basis

Een wit T-shirtje is een prima basis ingrediënt voor een goede outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Succesvol layeren is een kunst. Beschouw een wit T-shirtje als canvas. Draag deze onder een open overhemd voor een relaxte look. Combineer een wit T-shirtje met een donkere spijkerbroek zodat het contrast goed naar voren komt. Speel met kleur en print. Een wit T-shirtje is ook ideaal voor een smart casual outfit en met de juiste tas straal je veel meer pit uit. Een leuke opvallende tas kan je outfit helemaal afmaken. Doe je T-shirt in je pantalon en creëer zo een jaren ’50 look. Je kunt je outfit upgraden door bijvoorbeeld er een paar witte sneakers bij aan te trekken.

De geschiedenis van het T-shirt

Waar komt het T-shirt precies vandaan? De informatie hierover is niet eenduidig. Waarschijnlijk werd het T-shirt rond 1880 ontworpen door de Engelsen. Tijdens de eerste wereldoorlog droegen de Europese soldaten dit praktische en comfortabele katoenen T-shirt als ondergoed. De Amerikanen waren hier erg van gecharmeerd en introduceerde het T-shirt in Amerika. In het begin was het T-shirt een teken van rebels gedrag.

Witte was witter maken

Soms kijk je naar een wit T-shirt en stoort het je enorm hij is alles behalve wit. Om je witte T-shirt witter te maken zijn er een aantal dingen die je vast wel in huis hebt:

  1. Een oeroude tip: voeg een half kopje zuiveringszout of soda toe aan de witte was, en je T-shirts stralen je weer tegemoet.
  2. Breng water met wat schijfjes citroen aan de kook, zet het vuur uit en week je T-shirt er in.
  3. Los wat aspirine op in heet water en week je witte T-shirt hier een nachtje in.
  4. Een heksenbrouwseltje van een tube tandpasta, een half kopje zuiveringszout, een kwart kopje zout en 500 ml witte azijn schijnt ook wonderen te doen. Week je witte T-shirt 3 tot 4 uur in dit mengsel en spoel uit met koud water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *