Smappy trapt af met merktassen van SoYoung

De webwinkel Smappy.nl speelt in op de maatschappelijke ontwikkeling dat vaders en moeders steeds meer een gelijke rol op zich nemen in de opvoeding van de kinderen. De producten die aangeboden worden zijn voor zowel de man als de vrouw, producten die in de alledaagse momenten van het leven een glimlach op het gezicht bezorgen.

Aqua-Bunny_front-2-600x600De webwinkel trapt af met het Canadese SoYoung. SoYoung biedt tassen aan voor ouders en voor kinderen die prachtig design, gebruiksgemak en duurzaamheid met elkaar combineren. Deze tassen zijn zo ontworpen dat zowel mama als papa ermee gezien wil worden. Daarnaast zorgt de kwaliteit en functionaliteit ervoor dat de tassen jaren meegaan, ook na de luierjaren.

Het merk biedt ook rugzakken, koeltassen en lunchtassen voor kinderen. Deze prachtig ontworpen tassen zijn gemaakt van duurzaam linnen en kunnen eenvoudig in de wasmachine gewassen worden. Het design is ideaal voor diegene die eens wat anders willen dan de paarse prinsessen en de blauwe actiehelden.

De producten zijn gemaakt van duurzaam linnen. Het linnen is onbewerkt en gemaakt van de vlasplant. Deze plant heeft aanzienlijk minder water en bestrijdingsmiddelen nodig dan vergelijkbare planten waarvan linnen gemaakt wordt.

In de toekomst zal het productaanbod verder uitgebreid worden met meer exclusieve lifestyle producten. Hou de Smappy.nl in de gaten dus!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.