Tips om een tas zo goedkoop mogelijk te krijgen

Is jouw tas aan vervanging toe, maar droom je eigenlijk al jaren van een mooie designertas? Lees dan snel verder, in dit artikel geven wij namelijk tips hoe je zo goedkoop mogelijk een tas of zelfs een designer tas kunt scoren.

Sale en outlet

Allereerst de meest overduidelijke tip is om op de sale en/of outlet van winkels te letten. Niet alleen kan je hiermee veel geld besparen, maar belangrijker is om niet direct op de sale af te stormen. Zo loopt de korting bijvoorbeeld op na een paar dagen, waarbij meestal eerst vaak 30% wordt gegeven, kan dit zelfs tot 50% korting oplopen bij de bijenkorf. Hierdoor is het belangrijk een lange adem te hebben. Daarnaast geven ook grote merken en winkels bijvoorbeeld in de straten Leidsestraat en PC hoofstraat ook vaak korting, waardoor je ook nog eens een designertas kunt scoren. Mocht je echt een designertas willen dan kan je het beste naar outlets gaan in België of de Designer Outlet Roermond, waar je voor grote kortingen ook je tas kunt scoren.

Kortingscodes

Een andere tip dat vaak vergeten wordt is door gebruik te maken van kortingscodes. Deze kortingscodes zijn vaak op websites zoals www.e-kortingscode.nl te vinden, waar ook vaak grote concerns zoals H&M, Zalando, Vans en ga zo maar door zijn aangesloten. Zo kan je makkelijk een kortingscode Zalando vinden voor je schoenen en tassen. Hierdoor kan je dus naast de sale of outlet ook nog eens extra korting scoren op je tas en op die manier extra geld besparen.

Sparen, sparen en nog eens sparen

Het komt echter vaak voor dat we net een nieuwe tas nodig hebben en we niet kunnen wachten op de sale of outlet, daarom is het meest verstandigst om te sparen voor je nieuwe tas of om wat geld opzij te zetten voor dit soort aankopen.

Hopelijk kan je door middel van deze tips jouw tas zo goedkoop mogelijk scoren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *