Accessoiretrends voor mannen

Welke accessoires gaan we deze zomer voor mannen veel zien? We vertellen je wat je wel en niet moet dragen op het gebied van accessoires. Lees snel verder voor de beste tips.

De leren tas voor mannen

Op gebied van tassen zien we deze zomer een duidelijke trend bij de mannen. Er wordt namelijk veel leer gebruikt. Leren tassen zijn helemaal trendy dit jaar. Dit kunnen schoudertassen, laptoptassen, rugtassen of weekendtassen zijn. Als het maar van leer is.

We zien deze tassen in verschillende kleuren. Voor mannen zijn bruin, zwart en grijs de meest gangbare kleuren. Maar je ziet ook steeds meer opvallende kleuren zoals rood en blauw. Bruin, grijs of zwart zijn wel een stuk makkelijker te combineren en hebben een professionele uitstraling. Als je de tas dus ook naar werk meeneemt, is het handig om voor een neutrale kleur te gaan. Maar wil je echt een eyecatcher, dan kun je ook voor een lekker opvallend kleurtje gaan zoals geel of blauw. Kopen wordt steeds makkelijker, dit geldt ook voor horloges.

Leren tassen geven je outfit een stijlvolle en trendy uitstraling. Ze zijn makkelijk te combineren met leren schoenen en een leren riem. Ze maken je outfit helemaal af. Daarnaast gaan leren tassen ook erg lang mee. Je kan er zo 10 jaar mee doen. Een goede investering dus. Leren tassen zijn eenvoudig te bestellen via www.suitable.be.

Opvallende horloges

Een tweede trend op het gebied van mannenaccessoires zijn opvallende horloges. Dit jaar worden de horloges voor mannen steeds opvallender. Dit kan zijn door de grootte van het horloge of door een opvallende kleur. We zien tegenwoordig steeds meer opvallende kleuren zoals blauw, groen en wit, terwijl horloges vroeger altijd zilver, zwart of bruin waren. Horloges worden een steeds belangrijker accessoire. Er wordt ook steeds meer geld aan uitgegeven door mannen. Als je deze zomer een echte eyecatcher wil dragen, zorg er dan voor dat je een opvallend horloge aanschaft. Herenkleding online kopen wordt steeds makkelijker, dit geldt ook voor horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *