De nieuwste trends voor tassen in 2019


Ben je ook zo gek op tassen en wil je het liefst voor iedere outfit en elke gelegenheid een bijpassende tas hebben? Ik ken dat gevoel ook en met mij een hoop andere vrouwen. Als je wil weten welke merken en trends er dit jaar in de mode zijn, lees dan vooral verder want in dit artikel vertel ik je er meer over.

Italiaanse tassen zijn helemaal in

Dit jaar zijn tassen van Italiaanse merken helemaal hot. Denk hierbij aan namen als Patrizia Pepe of bijvoorbeeld Gianni Chiarini. Tassen van Italiaanse merken worden gekenmerkt door hun schoonheid. Voor de Italianen is schoonheid namelijk enorm belangrijk. Italiaanse tassen worden gemaakt van verschillende leersoorten, zoals bijvoorbeeld kalfsleer en rundsleer. De nieuwste collectie van Gianni Chiarini kent een aantal exemplaren waarmee je zeker de show steelt!

De juiste tas voor iedere gelegenheid

Niet elke tas is geschikt voor iedere gelegenheid, en daarom zijn tassen verkrijgbaar in vele verschillende modellen en maten. Voor in je vrije tijd kun je denken aan een handtas, een elegante schoudertas of, als je niet zoveel spullen bij je hebt, een clutch. Als je op zoek bent naar een tas voor een zakelijke aangelegenheid, kun je gaan voor een meer chique handtas of een laptoptas.

Tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Denk bij de aankoop van een nieuwe tas dus goed na over wat je er normaalgesproken allemaal in doet! Daarnaast zijn tassen natuurlijk beschikbaar in allerlei kleuren, zoals zwart, wit, bruin en verschillende pastelkleuren. Dit zijn veilige kleuren die ieder jaar opnieuw kunt dragen. Kleuren die specifiek in 2019 populair zijn, zijn onder andere okergeel en felrood. Qua kleuren is er dus veel mogelijk, het belangrijkste is dat de keuze van je tas goed aansluit op de rest van je outfit.

Heeft dit artikel je geïnspireerd en ben je zelf op zoek naar een nieuwe tas? Neem dan eens een kijkje op de website van Maes & Hills Collection. Zij hebben een uitgebreid aanbod in tassen en accessoires.

Laatste nieuwe berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *