Welke tas past bij welke outfit?

Met een tas maak je een outfit helemaal af. Bovendien heeft de tas natuurlijk een functie. Je kunt er alles in kwijt wat je op dat moment bij je draagt. Van lippenstift tot een smartphone en van een portemonnee tot tissues, in een vrouwentas vind je soms de meest vreemde dingen. Maar welke tas past nou eigenlijk bij welke outfit? We bespreken het graag met je, zodat jij precies weet met welke tas je bij een bepaalde outfit kunt shinen. 

Tassen voor rokken

Welke tas je bij welke rok draagt is afhankelijk van de lengte van de rok. Een minirok kun je bijvoorbeeld naar kantoor dragen mits deze ruim 5 centimeter over je dij valt. Is de rok korter dan deze lengte? Dan is het eigenlijk een no go om zo’n rokje naar kantoor te dragen. Bij een minirok als zakelijke outfit hoort een minimum size tot grotere tas met hengsels en een mooie afwerking. Een minirok kun je ook dragen als casual outfit en hierbij hoort weer een andere tas dan wanneer je een zakelijke outfit draagt. Bij de casual look is een schoudertas met draagband erg handig, omdat je zo je handen vrijhoudt voor je telefoon bijvoorbeeld.

Tassen voor bij een jurkje

Heb je binnenkort een bruiloft en heb je een mooie jurk met pumps uitgezocht? Dan wil je natuurlijk dat de tas bij het complete plaatje past. Om een tas af te stemmen op een jurkje is het goed om te kijken naar de basiskleuren in de jurk. Bij daggasten zie je vaak tassen zonder hengsels en de zogenoemde clutches. Een handige tip is dat je kleuren als mint en lila goed met elkaar kunt combineren. Heb je een jurk met een bloemenprint of lichte stoffen? Dan kun je een kleine schoudertas in een pastelkleur hier prima mee combineren.  

Choose your bag

We hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in ons artikel en dat je nu precies weet welke tas je bij welke outfit draagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *