Welke tassen passen bij welke gelegenheid?

Vrouwen hebben nooit genoeg van tassen! Niet zo gek ook, want voor iedere gelegenheid hebben we wel een bepaalde tas. Maar welke tas is nou de juiste om te dragen naar bepaalde afspraken of uitjes? Met een grote boodschappentas ga je bijvoorbeeld niet naar een chique diner. Nee, daar hoort een mooie clutch bij. Benieuwd welke tas bij welke gelegenheid past? We geven je in dit artikel graag wat tips!

Boodschappen doen

Het is van velen niet het favoriete klusje, maar boodschappen moeten elke week weer gehaald worden. Daar heb je natuurlijk wel een goede tas voor nodig! Nu we allemaal steeds duurzamer bezig zijn, zijn plastic tasjes eigenlijk uit den boze. Maar welke tas neem je dan wel mee als je boodschappen gaat doen? Jute tassen bijvoorbeeld! Deze tassen zijn duurzaam, biologisch afbreekbaar, herbruikbaar en daardoor milieuvriendelijk, enorm sterk en zijn bovendien hip en trendy! Laat jouw jute tassen bedrukken en geef het een persoonlijke touch! Jute tassen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Groot, klein, breed of smal, je hebt genoeg keuze!

Een dagje naar kantoor

Ook als je naar kantoor gaat heb je aardig wat spullen nodig om mee te nemen. Een laptop, toetsenbord, muis en natuurlijk ook alle benodigdheden om de dag door te komen. Denk aan de lunch, een flesje water en wat gesneden worteltjes om tussendoor te kunnen snacken. Welke tas is dan geschikt? We adviseren om alles wat met voeding te maken heeft in een apart tasje te doen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw computer kapot gaat doordat er een flesje water open is gegaan. Voor jouw laptop en dergelijke kun je het beste een laptoptas gebruiken. De overige spullen kun je dan in een kleine shopper doen. Daar kun je dan ook jouw portemonnee en dergelijke in doen.  

Een chique afspraak

Heb je een zakelijke of chique afspraak? Dan neem je natuurlijk een chique tas mee. Maar wat is nou een chique tas? Een clutch is de perfecte tas om naar een chique afspraak mee te nemen. De tas hoeft niet groot te zijn, zolang jouw telefoon, lippenstift en spiegeltje er maar in past! 

Succes!

We hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in ons artikel. Heb jij binnenkort een afspraak die in dit artikel niet genoemd is? En heb je moeite welke tas je moet dragen? Een handige tip bij het uitzoeken welke tas je naar welke gelegenheid draagt, is dat je nagaat hoe de dag eruit komt te zien. Ga je bijvoorbeeld een dagje winkelen? Dan wil je jouw handen vrij houden zodat je lekker door de kledingrekken kunt struinen. Heb je een afspraak buiten de deur en moet je jouw eigen lunch meenemen? Dan kun je beter kiezen voor een wat grotere handtas. Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *