Dit zijn de perfecte festival tasjes van dit moment

De gemiddelde vrouwen tas zit bomvol. We nemen dan ook graag het liefst zo veel mogelijk spullen met ons mee. Een lippenstift, een rolletje pepermunt en de deur uitgaan zonder een borstel? Echt niet! Als je naar een festival gaat wil je natuurlijk geen grote handtas meenemen, maar een leuk klein tasje. Maar welk tasjes zijn dan perfect om mee te nemen naar een festival? We laten ze graag aan je zien. 

Festivaltasjes

We hebben drie soorten festivaltasjes voor je op een rijtje gezet die perfect zijn voor een dagje dansen. Er zijn een aantal eisen waar een festival tasje aan moet voldoen. Uiteraard moet deze perfect passen bij jouw outfit, de noodzakelijke spullen die je wilt meenemen moeten erin passen en een goede ritssluiting of andere sluiting is ook zeer belangrijk. Dit zijn de soort festivaltasjes die jij zeker aan jouw festival garderobe wilt toevoegen.

Crossbody tas

Een crossbody tas is een tas die je schuin over je lijf draagt en hierdoor zeer comfortabel is. Je hebt je handen namelijk vrij en de crossbodies hebben een perfect formaat. Ze zijn groot genoeg om jouw essentials die je op een festivaldag nodig hebt in op te bergen. Je zult je namelijk nog verbazen wat er allemaal in een crossbody past. Een merk dat veel crossbody tassen verkoop is Micmacbags. De tasjes zijn opvallend stoer en tijdloos en perfect voor op festivals.  

Heuptasjes

Heuptassen zijn over het algemeen iets kleiner dan crossbody tassen, maar ook zeker ideaal voor op een festival. Daarentegen kun je trouwens ook wel heuptassen vinden die ongeveer even groot zijn als crossbody tassen. Zoals de naam het al doet vermoeden kun je een heuptasje met een sluiting vastmaken rondom je heupen. Ook bij een heuptas heb je jouw handen helemaal vrij om in je ene hand je drankje vast te houden, zodat je in je andere hand met jouw smartphone de perfecte selfie met jouw vriendinnen kunt nemen. 

Mini rugzak

Bij een rugzak hebben we vaak het idee dat deze vooral gebruikt wordt door scholieren op middelbare scholen, maar niets is minder waar. Een kleine rugzak is ideaal om mee te nemen naar een festival. Ze zijn qua formaat wat groter dan een crossbody of heuptasje, waardoor je net wat meer spullen mee kunt nemen. Deze kleine rugzakken komen in onwijs veel verschillende uitvoeringen, zodat je altijd wel een mini rugzak kunt vinden die matcht met jouw outfit.    

Wat is jouw perfecte festival tas?

Bovenstaand drie soorten tasjes zijn naar ons idee de beste tasjes die je kunt dragen tijdens een festival. We zijn ook zeker benieuwd of jij nog meer tasjes weet die perfect zijn voor tijdens een festival. Bovendien wil je natuurlijk niet alleen met jouw outfit shinen op een festival, maar het hele plaatje moet compleet zijn. Inclusief haar en make-up. Wij kijken in ieder geval al uit naar het volgende feestje dat op de planning staat!

Geef een reactie