Greyder Lab

Greyder Lab maakt funky schoenen van afval die tot 90% bestaan uit gerecyclede materialen en die ook 100% PETA-gecertificeerd vegan zijn. In deze veranderlijke en gepolariseerde wereld zijn mensen op zoek naar zingeving, verbondenheid en warmte. Zorgen voor elkaar en onze natuurlijke leefomgeving is de enige manier. Met elkaar. Ongeacht afkomst, kleur, achtergrond, religie of overtuiging. Dat is wat Greyder Lab elke dag doet en morgen nog beter wilt doen. Het twee jaar geleden opgerichte duurzame modemerk is op een missie om de wereld beter en groener te maken met een product dat bijna iedereen elke dag gebruikt: schoenen. In het kader van hun missie en liefde voor het leven en innovatie, maken ze schoenen van afval. Neem als voorbeeld cactussen, koffieresten, gebruikte autobanden, PET-flessen die uit de Middellandse Zee worden gevist en weggegooide kledingstukken. Greyder Lab verkoopt in verschillende Europese landen aan verschillende winkels. Zo dus ook aan Sacha. Shop jouw favoriete schoen van Greyder Lab nu online of in de winkel!

Greyder Lab voor vrouwen

De collectie van Greyder Lab bij sacha bestaat uit boots en sneakers. De sneakers hebben een sporty uiterlijk en verkrijgbaar in het zwart en beige. De zool van deze schoenen zijn chunky en wat hoger dan normale sneakers. Dankzij de grove zool lopen deze trendy sneakers super comfortabel. Combineer deze sneakers met een nette pantalon en blazer voor een effortless look. De boots van Greyder Lab zijn stoer en klassiek. Zo heeft Sacha de bekende Chelsea boots en veterlaarsjes in de collectie.

Greyder Lab voor heren

De heren collectie mag natuurlijk niet vergeten worden. De funky sneakers en veterboots van Greyder Lab zijn stylish, comfotabel én duurzaam. De sneakers zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en de opvallende zool is gemaakt van gerecycled thermoplastisch rubber. De veterboots van Greyder Lab zijn stoer, comfy en trendy. De boots zijn gemaakt van cactus en de zool van gerecycled rubber. ‘Original and green, beacuse we Care’ – Greyder Lab 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.