Tassen als reclamemiddel: duurzame marketing

Een populaire give-away: de bedrukte tas! Wat zijn nou redenen waarom jij voor een bedrukte tas moet gaan als je op zoek bent naar leuk, duurzaam en effectief promotiemateriaal?

Het is altijd leuk om van een bedrijf promotiemateriaal te ontvangen, maar het is tegenwoordig wel steeds belangrijker aan het worden om iets te geven of te ontvangen waar mensen daadwerkelijk wat aan hebben en wat niet direct wordt weggegooid. Als bedrijf moet je tenslotte ook je steentje bij dragen aan het verminderen van wegwerpplastic en overmatig afval. Tegelijkertijd is ook het blijven laten maken van wegwerpgadgets zonde, met het uitdelen van materialen die lang meegaan creëer je namelijk veel langdurend gratis reclame! Een uitkomst is daarom het laten bedrukken van tassen en we leggen je in vier redenen uit waarom.

1. Tassen zijn leuk om te ontvangen

Herbruikbare tassen zijn bijna niet meer weg te denken bij onze dagelijkse bezigheden. Nu plastic tassen langzaam worden uitgebannen, maken steeds meer mensen gebruik van herbruikbare tassen die ze ergens kopen, maar vooral ook ergens krijgen of van meenemen. Mensen gooien een mooie promotietas daarom ook niet snel weg. Hoe origineler de tas, hoe vaker hij ook meegepakt zal worden.

2. Tassen dragen jouw boodschap overal heen

Mensen dragen hun spullen met een tas natuurlijk overal heen. Als jij tassen met jouw reclameboodschap laat bedrukken, zullen deze tasjes ook overal gezien worden! Het bedrukken van tasjes is dus een promotioneel artikel met een groot bereik en daarmee vergroot je er gegarandeerd je zichtbaarheid en naamsbekendheid mee. Tassen zijn daarom ook duurzame marketing: het is een eenmalige investering waar je nog jaren de vruchten van kunt plukken.

3. Al mogelijk met een kleine afname

Ben je een klein bedrijf en twijfel je over een leuk weggeefmiddel of ga je niet vaak beurzen of evenementen met je bedrijf? Geen zorgen, bedrukte materialen zoals tasjes zijn al vanaf kleine aantallen mogelijk. Bij Promofit kun je vele soorten promotionele tas laten bedrukken voor een lage prijs.

4. Er is veel mogelijk

Tasjes zijn goedkoop te bedrukken met jouw (bedrijfs)afbeelding, logo, tekst, naam, foto, artwork, slogan of grafisch ontwerp. Je kunt promotie tasjes weggeven in je winkel of tijdens evenementen, beurzen, congressen, workshops, feesten, festivals en open dagen van scholen en universiteiten. Maar je kunt natuurlijk mooi bedrukte tasjes ook verkopen. Veel winkels kiezen dan voor een mooie canvas tas. De canvas tas is al vele jaren een makkelijke en populaire tas.

Ben je op zoek naar iets anders of bijzonders? Laat dan bijvoorbeeld eens koeltassen bedrukken! Een origineel en grappig cadeau waar mensen nog jaren dankbaar gebruik van zullen maken.

Mocht je toch voor wegwerptassen kunnen gaan kun je altijd voor een lage prijs ook kartonnen tassen laten drukken. Je klanten waarderen het sowieso!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *