WARM EN STIJLVOL HET NAJAAR IN

We kennen allemaal de struggle, het weer slaat om, het wordt weer kouder en je weet niet wat je aan moet. Een trui is te warm, maar een T-shirt is te koud. Elke ochtend sta je voor de kast, die vol met kleding hangt, maar toch heb je niks om aan te trekken. Tijd om jouw gaderobe een update te geven met de truien en vesten van Sissy-Boy!

Laagjes, laagjes, laagjes!

Wanneer de temperaturen omslaan tot een ‘tussen temperatuur’, weet je vaak niet zo snel wat je aan moet trekken. ’s Ochtends is het fris en ’s middags is het warmer. Daarom is het werken met laagjes de ultieme oplossing! Sissy-Boy heeft verschillende gebreide vesten, die super leuk te combineren zijn met T-shirts en tops. Zo zijn er vesten met een korte- en lange lengte, in diverse kleuren, zodat je eindeloos kan mixen & matchen! Daarnaast geeft een kleurrijk vest de perfecte finishing touch aan jouw najaarsoutfit!

Zo kan het ook!

Naast de vesten en standaard truien, biedt Sissy-Boy ook truien met korte mouwen. Het perfecte item voor de omslag naar het najaar! De trui houdt jou lekker warm, maar door de korte mouwen is het ook een item voor de wat ‘warmere’ dagen. Daarnaast is het item ook perfect te combineren met een blazer, jasje of vest! De truitjes zijn er in het trendy groen, roze, geel en nog meer kleuren! Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende soorten en maten, neem snel een kijkje!

Truien heb je nooit genoeg!

Naast de vesten en truitjes, zijn de klassieke truien ook zeker niet te ontbreken in jouw najaarscollectie. Van sweaters, tot gebreide truien, tot truien met ritsen, Sissy-Boy heeft het allemaal. Truien doen het altijd goed met een najaarsoutfit en ze zijn lekker warm! Kies je juist voor een basic trui of een trui met een printje? Ontdek vandaag nog welke trui bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *