Mouwlengte 7: dé uitkomst voor de langere man

Of het nu komt door onze genen of de melk van onze koeien, Nederlandse mannen zijn al jaren de langste ter wereld. En alhoewel dat soms erg handig kan zijn –je pakt moeiteloos het laatste product van het bovenste schap in de supermarkt- kleven er toch ook best wat nadelen aan. Zo kan kleding kopen soms een flinke uitdaging zijn. Als lange man is het vaak moeilijk om een overhemd op een stijlvolle manier te kunnen dragen. In ons vind je echter dé specialist op het gebied van mouwlengte7 overhemden. Vanaf nu koop ook jij met gemak de leukste overhemden!

 

Wat betekent mouwlengte 7 precies?

Het verschil ten opzichte van gewone overhemden, is dat de overhemden met mouwlengte 7 een extra lange mouwlengte hebben. Maar behalve dat is ook de ruglengte langer. Dankzij deze overhemden zijn te korte mouwen en blote ruggen dus definitief verleden tijd. Vanaf nu hoef je je over stijl en comfort geen zorgen meer te maken. Al onze producten worden met zorg en oog voor detail ontworpen en gefabriceerd. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bij ons een kwalitatief hoogwaardig product aanschaft.

 

Duurzaam en modern

Op onze pagina vind je een uitgebreid aanbod overhemden, zowel voor zakelijke als casual gelegenheden. Voor die laatste kun je kiezen uit bijzondere kleuren en printjes, net iets anders dan anders. Verreweg de meeste overhemden hebben een modern fit. Licht getailleerd, voor de man met een gemiddeld postuur. Met een van onze overhemden van 100% katoen heb je een duurzaam, sterk en slijtvast kledingstuk in handen. Bescherming tegen hitte in de zomer en tegen kou in de winter. Wat wil je nog meer? Meer weten over katoen? Klik dan hier. Neem nu een kijkje in ons assortiment en vind jouw perfect passende overhemd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *