Shoplog juli 2018: zomerse no show sokken en bijpassende tas

 

Beste lezers, Marieke hier. Ik ben de spreekwoordelijke puntjes op de i aan het zetten want mijn zomer outfits zijn al helemaal af. Ik heb alleen nog bepaalde accessoires nodig. Specifiek no show sokken en ook nog een tas. En alles moet natuurlijk bij elkaar passen dat is vanzelfsprekend.

 

Bij voorbaat een spoiler het is gelukt ik heb beide kunnen aanschaffen. No show sokken vond ik hier bij hemdvoorhem. Specifiek het model Dirk van Calvin Klein. Ik weet niet waarom ze Dirk heten, misschien zijn ze vernoemd naar Dirk Kuijt o.i.d. dat zou tof zijn want ik ben een Dirk Kuijt fan. Enfin, de sokken zien er strak uit.

 

De tas die vond ik elders. Bij Zalando. Ook in de kleur zwart, want hij moet goed passen bij de rok en dus de sokken die ook zwart zijn. Ik ben sowieso een voorstander van zwart volgens andere mensen staat die kleur mij goed. Ik ga niet geheel in het zwart, want ik wil mijzelf niet associëren met Jules Deelder o.i.d. al vind ik dat wel een grappige man.

 

Enfin, ik heb de zomerse outfit dus al helemaal bij elkaar. Ik ben zeer in mijn nopjes met de resultaten. Zowel de sokken als de tas gebruik ik vrijwel iedere dag. Ik vermoed dat deze de komende zomers ook nog veelvuldig gebruikt gaan worden. Ik krijg de laatste tijd ook veel complimenten om mijn nieuwste aankopen. Dus dat geeft een uitermate goed gevoel. Tegenwoordig met dat online shoppen is het ook zo makkelijk beide items had ik al de volgende dag in huis. Zo snel. Mocht ik willen retourneren dan kan dat geheel gratis ook niet onbelangrijk. En er was 100 dagen bedenktijd. Nou dat had ik helemaal niet nodig ik wist direct al dit zijn fijne lorren die ik wil houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *