Accessoires vooruitzichten 2018 – 2019: tassen en bijpassende sieraden

 

Hallo allemaal. Fashionista Pieter hier. Ik ben gevraagd om wat te schrijven over wat ik voorzie voor komend seizoen wat de accessoires trends zullen zijn. Met accessoires bedoel ik dus alles naast de outfit, de kleding.

 

De laatste tijd zien we veel BN’ers zoals Katja Schuurman, Frank Dane en Gerard Joling met hippe tassen en bijpassende sieraden. Je verzint het niet! De tas moet passen bij de oorbellen, kettingen of ringen en vice versa!

 

Maar de vraag rijst dan al snel wat zijn nou type sieraden die vaak goed samen gaan met de tassentrends van dit jaar en komend jaar. Wat altijd goed kan zijn goudkleurige oorbellen. Goedkope goudkleurige oorbellen klik hier. Dat zou dan passen bij een goudkleurige tas. Voor sommige is dit misschien een beetje overkill goud. Dat moet je zelf inschatten, dat legt ook aan de grootte van de tas en andere dingen.

 

We zien verder dat dit soort veren oorbellen heel leuk staan bij vrijwel iedere soort tas. We hebben o.a. Kylie Minogue met zo een outfit gespot en ook Meghan Markle in het verleden droeg veren oorbellen met bijpassende tas.

 

Verder zijn zilverkleurige oorbellen altijd goed. Sommige mensen prefereren goud, andere zijn zilver fans. Ikzelf vind beide mooi. Het legt ook aan mijn stemming. Dus ik heb altijd beide. Let bij de oorbellen erop dat het wel gaat om kwaliteit Sterling 925 zilver, want ik heb nare ervaringen gehad met 100% zilver oorbellen. Dat beschadigt heel gemakkelijk. Beter om een mix te kopen. Datzelfde geldt ook voor tassen materiaal. Ik heb bijvoorbeeld eens een merinowol tas besteld. Nou ik heb hem 1 keer gewassen en toen was deze helemaal gekrompen. Beter dus om een mix van dat soort materialen te kopen dan voorkom je een hele hoop ellende.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *