De handgemaakte sieraden van Corina Rietveld

Corina Rietveld is een kunstenares en edelsmid die zelf haar eigen sieraden maakt. Ze verkoopt ze op haar website en je kunt daar haar handgemaakte sieraden kopen. Als je houdt van unieke en mooie ringen, kettingen en armbanden, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op haar website. Hier een aantal redenen om bij haar je sieraden te laten maken – of leuke sieraden uit te kiezen.

Prachtige sieraden van hoge kwaliteit

Alle sieraden van Corina zijn mooi – ze maakt ze met de hand en daarom zijn ze van goede kwaliteit. Een stuk beter dan veel massa geproduceerde kettingen die je bij veel normale winkels ziet. Als jij houdt van mooie sieraden van hoge kwaliteit, dan is Corina Rietveld de kunstenares waar je je sieraden kunt kopen. Ze heeft een webshop, dus je hoeft niet zelf langs te gaan in Rosmalen. Als je je keuze hebt gemaakt, dan worden ze gemakkelijk naar je opgestuurd.

Kies uit een voorgemaakt ontwerp – of stel je eigen sieraad samen

Corina heeft al veel ontwerpen zelf bedacht. Je kunt daar dus je keuze uit maken. Dat is zeker geen slecht idee, want ze maakt al vele jaren sieraden – en weet daarom precies wat mooi is en waar andere mensen je complimenten op zullen geven. Maar mocht je nu specifiek iets anders willen, dan kun je ook je eigen sieraden zelf ontwerpen op haar site. Als je bijvoorbeeld een mooie ketting of ring wilt die alleen jij op heel de wereld hebt – dan is dit een heel leuk idee. Er is een speciale design tool op haar site die je kunt gebruiken hiervoor. Je kunt dan kiezen uit allerlei verschillende modellen. Kies je favoriete kleuren en patronen en Corina gaat aan de slag voor je. Leuk om te weten is dat het ontwikkelen van deze designer tool is gecrowdfund in de zomer van 2016 en dat nu al talloze klanten hem gebruikt hebben om hun eigen sieraden klaar te maken. Wil jij ook je eigen mooie handgemaakte sieraad? Ga dan snel naar de website van Corina Rietveld en ze gaat aan de slag voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *