5 tassen trends voor dames

5 tassen trends voor dames

Als vrouw kun je natuurlijk nooit genoeg tassen hebben om te kunnen combineren met je favoriete outfits. Maar je wilt natuurlijk wel op de hoogte blijven van de tassen trends, zodat de tassen die je koopt ook wel in de mode zijn. Wij brachten deze trends voor je in kaart, zodat jij kunt selecteren welke tassen het beste bij je stijl en outfits passen. 

Ronde tassen

In tegenstelling tot de gebruikelijke rechte tas waarmee je vast bekend bent, zijn ronde tassen helemaal hip. Door de ronde vorm lever je vaak iets aan binnenruimte in, maar daar staat een ongekende stijl tegenover. De organische vorm sluit namelijk makkelijk aan bij jouw postuur en is ook nog eens fijn om te dragen daardoor. Niet alleen een lust voor het oog dus, maar ook nog functioneel. 

Grote shopper

Wanneer we het hebben over tassen met veel binnenruimte, kunnen we niet om de grote shoppers heen. Een van de trends is namelijk grotere tassen voor dames en dit is ook bij het model shopper terug te vinden. Het gemak van deze tassen is dat je er simpelweg vrijwel alles in kwijt kunt, doordat de hoogte van de tas vaak ook hoger is dan gemiddeld. En natuurlijk kun je deze tas ook gewoon gebruiken waarvoor het model oorspronkelijk bedoeld was, shoppen!

Heuptasjes

Een andere trend waar we absoluut niet omheen kunnen is het heuptasje. Natuurlijk zijn de bloggers, vloggers en influencers hoogstwaarschijnlijk van invloed geweest op de herintrede van dit model. Het heuptasje is praktisch, veilig, gebruiksvriendelijk en je hebt je handen helemaal vrij. Perfect voor je festivaloutfit of als je regelmatig letterlijk je handen al vol genoeg hebt. Inmiddels is het heuptasje al verschenen in veel verschillende varianten. Voornamelijk bij het merk Myomy kun je voor iedere outfit wel een heuptasje vinden.

Kleine schoudertasjes 

Tegenover de grotere tassentrend, staan de kleine schoudertassen. Deze schoudertassen zijn meer gemaakt als mode-accessoire dan hun functionaliteit. Natuurlijk kun je ook hier nog je belangrijkste spullen zoals telefoon, portomonee en sleutel in opbergen. Ook hierbij is het voordeel dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren, waardoor er voor elke outfit wel een perfecte match is.

Clutches

De laatste trend is de clutch tas. Dit model is zowel multifunctioneel in zijn gebruik en ook te dragen als accessoire item. Door het loshalen van de schouderband kun je een clutch namelijk ook gebruiken als portemonnee. Zo tover je je tas in een nieuw item voor jouw outfit. Clutches zijn te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. Met het gebruik in je achterhoofd kun je een geschikte keuze maken over welke tas aan jouw verwachtingen voldoet. 

Geef een reactie